Home  Lessen  Betaling / vakanties  Kleding  Aanmelden  Contact 


    vrijdag 09 juni 2023


 

Lessen van Moving Feet

bodyfit
Een les die bestaat uit:
 • Warming up
 • Aerobics
 • Het verlengen en versterken van diverse spiergroepen
 • Eindigen met cooldown

  Bodyfit - low
  Deze les is vergelijkbaar met bodyfit. Het aerobics gedeelte wordt vervangen door conditieverhogende oefenen zonder springen.

  Steps
  Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Stepreebok. Aan de hand van je conditie bepaal je de hoogte van step, immers hoe hoger des te zwaarder. Na een warming up zal door middel van een stepcombinatie de conditie verhoogd worden en zullen vooral de billen en beenspieren versterkt worden. Het laatste gedeelte wordt besteed aan andere spiergroepen en weer eindigen met cooldown.

  Alle bovenstaande lessen wisselen om de 4 weken van programma.

  Bosu
  Tijdens de lessen bodyfit (low) en steps zal de Bosu gebruikt worden. Deze bosu kan met de platte kant naar boven of naar beneden gebruikt worden. Het doel van het werken met de Bosu is het vergroten van het uithoudingsvermogen, balanstraining waarbij stabilisatie en flexibiliteit voorop staan. Doordat de ondergrond onstabiel is, zal vanaf het moment dat men op de Bosu staat vele spiergroepen aangesproken worden om de balans te houden. Hierdoor zullen vooral rug en buikspieren worden versterkt.

  Inhaal lessen
  Lessen die niet gevolgd zijn, kunnen het hele seizoen met uitzondering van de vakantie lessen worden ingehaald na overleg.

  Lestijden
  We hebben de lestijden in een overzichtelijke tabel gezet.

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
  Bodyfit low09:00 - 10:00  09:45 - 10:45 
  Bodyfit 20:00 - 21:00  20:15 - 21:15
  Steps  19:30 - 20:30
  20:30 - 21:30
  19:15 - 20:15